top of page
bubblor6.png

FRÅGOR?

Jag försöker ta ut min vinst men hittar inte min bank.

Brite, som sköter utbetalningarna, har samarbete med 99% av alla banker.

Om just din inte finns med så kontaktar du oss på support@whossa.com så hjälper vi dig.

Hur många Turmynt kan man få samma dag?

I Tursnurran, Bonussnurran och Extrasnurran kan du vinna upp till 32 Turmynt och i Bonusbubblan kan det dyka upp max 9 Turmynt. Med skrap 1–3 plus 3 Kompisspel kan du som mest skrämma ihop 8 X 32 = 256 Turmynt på en dag. Aktivera alla dina Kompislotter så kan även du bli en av dom som har helt sjukt mycket tur!

Hur gör jag för att få en Whossakompis?

Du kan skicka en inbjudan till någon du känner i appen eller gå in på whossabuddiesworldwide. Där finns det många som söker någon att spela med.

Jag ser bara utländska banker.

Oj, det betyder nog att du loggat in i ett annat land än ditt eget. Maila oss på support@whossa.com så fixar vi det.

Jag har inte fått mina pengar.

Om du gjort klart utbetalningen i "Mina vinster" kan du kontrollera följande:

1. Ditt kontoutdrag hos din bank.

Utbetalningar från Whossa är märkta med en kod som börjar med "RF". Det är lätt att missa

2. Knappen i Mina vinster.

Står det fortfarande "Betala" så kan du försöka igen. Står det "Behandlas" så är det bara att vänta lite till. Står det "Avvisad" innebär det att din bank inte godkänt transaktionen. Kontakta oss då på support@whossa.com

Hur många vinner på Whossa egentligen?

Vinsterna i Whossa betalas av våra annonsörer. Ju fler som Whossar, ju attraktivare blir vi som plattform och ju fler och ju större vinster kan vi dela ut!

Jag kommer inte in i appen. Vad ska jag göra?

Det kan bero på en mängd saker; din närmaste mobilmast är temporärt överbelastad, vår server har för mycket att göra etc. Om du har den senaste versionen av appen så är det bara att vänta en stund och försöka igen så brukar det lösa sig!

Vad är IBAN för något?

IBAN (International Bank Account Number) är ett format för att identifiera bankkontonummer vid överföringar av pengar. IBAN består av din landskod (XX) följt bankkod och ditt kontonummer. Totalt XX siffror. Kontakta din bank om du behöver hjälp att få fram ditt IBAN.

Jag fick inte upp min Tursnurra  idag, vad händer då?

Om appen av någon anledning tappar kontakten med servern så ser vi till att en slumptalsgenerator trycker på “ Stanna Hjulet” åt dig så att du inte ska missa några Turmynt. Om du kollar nästa gång du går in i appen så ser du att du har fler Turmynt än vad du hade sist.

bottom of page