top of page
bubblor6.png

Frågor och Svar

F: Jag har ingen att skrapa kompislotter med. Hur gör jag för att få en Whossa-kompis?
S: Du kan antingen skicka en inbjudan från appen eller hitta någon annan som letar kompis på

facebook.com/groups/whossabuddiesworldwide

F: Hur många vinner på Whossa egentligen?
S: Vinsterna i Whossa betalas av våra annonsörer och sponsorer. Ju fler som Whossar, ju attraktivare blir vi som plattform och ju fler och ju större vinster kan vi dela ut!

F: Jag vann! När får jag pengarna?
S: Om du missade att trycka på “ Betala ut “ på vinstpopupen så gå in på dina vinster i appen och tryck på “Betala ut”. Du har pengarna på kontot inom någon minut via Brite.

F: Jag har problem med utbetalningen. Vad gör jag?

S: Brite som sköter utbetalningarna hjälper dig om du har problem. Det är bara att maila dom på support@britepaymentgroup.com

F: Hur kommer det sig att några har fler än 32 Turmynt redan första dagen på veckans Turtopp, man kan väl bara få 32 som mest?

S: Förutom dagens Tursnurra så kan du på Skrap 1–3 och i 3 Kompisspel ha en chans att vinna en Bonussnurra eller få en Bonusbubbla. Sen finns Extrasnurran och även "Rewarded Invite" där du kan få 8 mynt varje dag du bjuder in en ny Whossare.

I Bonussnurran och Extrasnurran kan du också vinna upp till 32 Turmynt och i Bonusbubblan kan det dyka upp 9 Turmynt. Så om du har alla dina 3 Kompisspel aktiverade kan du som mest skrämma ihop 8 X 32 + 6 X 9 + 8 Turmynt dvs 318 stycken!!

Aktivera alla dina Kompislotter så kan även du bli en av dom som har helt sjukt mycket tur!

F: Jag fick inte upp min Tursnurra / Bonussnurra idag, vad händer då?
S: Om appen av någon anledning tappar kontakten med servern så ser vi till att en slumptalsgenerator trycker på “ Stanna Hjulet” åt dig så att du inte ska missa några Turmynt. Om du kollar nästa gång du går in i appen så ser du att du har fler Turmynt än vad du hade sist.

F: Jag kommer inte in i appen. Vad ska jag göra?
S: Det kan bero på en mängd saker- din närmaste mobilmast är temporärt överbelastad, vår server har för mycket att göra etc. Om du har den senaste versionen av appen så är det bara att vänta en stund och försöka igen så brukar det lösa sig!

Är det något annat du undrar över? Hör av dig till support@whossa.com

bottom of page